Skip to main content

Welkom bij Dr Bento’s

Dr Bento’s is op initiatief van Dr. Abdelali Bentohami ontwikkeld. Het succes van de witte vaseline die Dr. Bentohami in zijn privéklinieken aanbood, vormde het vetrekpunt voor een uitgebreidere lijn van crèmes. Bij Dr Bento’s koesteren we een diep geloof in de eigenschappen van arganolie. Deze kostbare olie wordt gewonnen uit de vruchten van de arganboom. Het wordt al eeuwenlang gebruikt door de bewoners van Marokko. Het is de sleutel tot zowel een goede gezondheid als een prachtige huid.

“Ik geloof in het wondermiddel dat arganolie heet. Het wordt niet alleen gebruikt in gerechten, maar uitwendig wordt de olie veelvuldig gebruikt ter voorkoming van rimpels of om wonden, huidproblemen, zonnebrand, gewrichtspijn en andere kwalen te genezen. Het draagt in belangrijke mate bij aan goede gezondheid en een mooie huid.”
– Dr. Abdelali Bentohami

Wat maakt Dr Bento’s producten zo bijzonder?

Onze producten zijn ontworpen om jou het beste resultaat te bieden. Al onze crèmes zijn stuk voor stuk verrijkt met de hoogste kwaliteit arganolie, waardoor de crèmes nog beter hun werking doen. De olie is rijk aan essentiële vetzuren en natuurlijke antioxidanten. In recente wetenschappelijke studies is ook aangetoond dat de goede reputatie die arganolie in haar thuisland heeft wel degelijk gegrond is.